HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αριστείδης Αγγέλου: «Δηλώνω απερίφραστα ότι θα εργαστώ πιστά για τα ιδεώδη του Διεθνούς Ιδρύματος»


Ένα ευχαριστήριο και παράλληλα πολλά υποσχόμενο κείμενο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αριστείδης Αγγέλου, που προκάλεσε εντυπώσεις και ερωτήματα.

Θυμίζουμε ότι στις 29 Φεβρουαρίου 2024 με επίσημη ανακοίνωση της Ανώτατης Αρχής του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου (διαβάστε εδώ) που εξέδωσε μετά την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία απορρίφθηκε η έφεση του κ. Διονυσίου Πασχάλη για την προεδρία του ιδρύματος, εξέλεξε, σύμφωνα με το άρθρο 15ζ του καταστατικού, τα τρία (3) από τα εννέα (9) μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο εδρεύει στο Λιτόχωρο Πιερίας. Οι εκλεγέντες που ανακοίνωσε η «Ανώτατη Αρχή» είναι οι κ.Αριστείδης Αγγέλου, Γιουματζίδης Δημήτριος και Μπίντας Αθανάσιος.

Η ανάρτηση του κ. Αγγέλου:

«Αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, προς εμένα, και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη η ομόφωνη επιλογή μου από την Ανωτάτη Αρχή, ως μέλους της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας του Δήμου Δίου-Ολύμπου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της 23 ης Φεβρουαρίου 2024, στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η Ανωτάτη Αρχή είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου που εκλέγεται ανά τετραετία από το Εθνικό Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων Η.Π.Α, Αυστραλίας, Καναδά, Ευρώπης και Αφρικής.

Δηλώνω απερίφραστα ότι θα εργαστώ πιστά για τα ιδεώδη του Διεθνούς Ιδρύματος.»

Μόλις πριν 2 μέρες επανήλθε το Αλεξάνδρειο Ίδρυμα με επίσημη πρόσκληση στα μέλη για Έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκλογές (διαβάστε εδώ)

Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων σίγουρα μας δίνει την εικόνα αλλαγής σελίδας του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος από αυτή που γνωρίζαμε έως τώρα. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και για όποια νεότερη εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια