HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Λιονέλ Μέσι: «Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από την Μπαρτσελόνα»


Έχοντας συνδέσει το όνομά του άρρηκτα με την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το 2021 παίρνοντας μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο Αργεντινός άσσος της Ίντερ Μαϊάμι ήταν καλεσμένος στο πόντκαστ «Big Time podcast» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την μετακόμισή του στο Παρίσι.

«Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Ηθελα να μείνω, αλλά τελικά έφυγα για το Παρίσι. Ηταν πολύ δύσκολο. Ολα έγιναν γρήγορα και έπρεπε να χτίσω ξανά τη ζωή μου μακριά από τη Βαρκελόνη μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια μου», είπε αρχικά.

«Δεν άλλαξα απλά ομάδα, πρωτάθλημα ή αποδυτήρια. Αλλαξε ολόκληρη η ζωή μου και δεν ήμουν έτοιμος γι' αυτό. Τον πρώτο χρόνο μάλιστα ήταν δύσκολα στο Παρίσι και στη δεύτερη σεζόν καταφέραμε κάπως να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Ηταν πιο δύσκολο, από τότε που παιδί έφυγα από την Αργεντινή για να πάω στη Βαρκελόνη», συμπλήρωσε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια