HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


MasterChef: Άφωνοι οι κριτές με το πιάτο του Λευτέρη– «για Μισελενάτο εστιατόριο» (video)


Το τεστ δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Μαρτίου ήταν από τις πιο «δυνατές» στιγμές του φετινού «MasterChef». Οι δύο μπριγάδες, οι Γκρι και οι Μπορντό, παράταξαν τις δυνάμεις τους και κονταροχτυπήθηκαν με σκοπό να παρουσιάσουν τα ωραιότερα πιάτα, γλυκά ή αλμυρά, με φρούτα.

Το ζευγάρι των διαγωνιζόμενων που έκλεψε τα φώτα δεν ήταν άλλο από τον Λευτέρη με τη Χριστίνα.

Η Χριστίνα παρουσίασε ένα πιάτο με χτένια σοτέ, πουρέ σελινόριζας, σάλτσα βουτύρου, χαβιάρι, περγαμόντο και σπαράγγια μαζί με ένα «κερί» από ελαιόλαδο αρωματισμένο με περγαμόντο. Η δημιουργία της εντυπωσίασε τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη – ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε-, οι οποίοι έδειξαν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήρθε στη συνέχεια. Ο Λευτέρης παρουσίασε ένα πιάτο που όμοιό του δεν είχαμε δει έως την Τρίτη στον διαγωνισμό.

«Έφτιαξα εικονικές μπάρες σοκολάτες, όπου μέσα θα βρείτε ένα αλμυρό μπισκότο με bitter σοκολάτα, πατέ πάπιας και συκωτιού και gel από περγαμόντο. Και επειδή εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω τη σοκολάτα με ρούμι, έφτιαξα ένα τσάι με μαύρο ρούμι, μαύρο σκόρδο, χαμομήλι και περγαμόντο», είπε ο επίδοξος MasterChef, παρουσιάζοντας τη δημιουργία του.

«Λευτέρη, αυτό το πιάτο το σκέφτηκες σήμερα;», ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης μετά την πρώτη μπουκιά.

«Το σκεφτόμουν να φτιάξω μία εικονική μπάρα σοκολάτας κάποια στιγμή και θεώρησα ότι το περγαμόντο θα έδενε πολύ ωραία με το πατέ σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που το μαγειρεύω έτσι», ήταν η απάντηση του παίκτη, που δεν έπεισε τους κριτές.

«Λευτέρη, αυτό το πιάτο δεν γίνεται να μην το έχει σχεδιάσει κάποιος με λεπτομέρεια. Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ότι άκουσες όλα αυτά σήμερα και το έφτιαξες πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι καλύτερο που θα δοκιμάσουμε από εσένα», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιάτα σε ένα Μισελενάτο εστιατόριο», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης στο αποψινό MasterChef.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Λευτέρης ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής αναμέτρησης, που πρόσφερε έναν πόντο στην Γκρι Μπριγάδα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια