HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τα social media κάνουν πιο δυστυχυσμένους τους νέους- Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα


Ενδιαφέρουσα έρευνα διεξήχθη στις ΗΠΑ η οποία τονίζει πως οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι και σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχουν τα social media.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian, οι νέοι στη Βόρεια Αμερική ίναι λιγότερο ευτυχισμένοι από αυτούς που ζουν στην υποσαχάρια Αφρική και την ανατολική Ευρώπη.

Μάλιστα, η φθίνουσα ευημερία σε άτομα κάτω των 30 ετών, έχει οδηγήσει τις ΗΠΑ εκτός της λίστας των 20 πιο ευτυχισμένων χωρών, όπως αποκάλυψε η Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας του 2024.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες χώρες οι Βρετανοί κάτω των 30 ετών κατέλαβαν την 32η θέση στην κατάταξη της Έκθεσης για την Παγκόσμια Ευτυχία.

Για τη χώρα μας το επίπεδο ευτυχίας είναι αρκετά χαμηλό καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην 64η θέση υποχωρώντας στη σχετική κατάταξη κατά έξι θέσεις σε σύγκριση με το 2023 που βρισκόταν στην 58η θέση της λίστας.

Το αξιοσημείωτο εύρημα της έρευνας είναι το γεγονός πως «για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, η ευτυχία έχει μειωθεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια