HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Super League: Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής - Ποιο κανάλι δείχνει live κάθε αγώνα


Τελευταία αγωνιστική σήμερα για την κανονική διάρκεια της Super League, καθώς μετά το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τα Playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος και με τα Playouts όπου θα μάθουμε ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από την πρώτη εθνική κατηγορία.

Η μάχη του φετινού πρωταθλήματος είναι πολύ κλειστή, καθώς οι πρώτες τέσσερεις ομάδες χωρίζονται απο μόλις τέσσερεις βαθμούς, οπότε τα αποτελέσματα των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικά ενόψει της συνέχειας. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει το δυσκολότερο έργο απ' όλους καθώς θα πρέπει να πάρει την νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη που έχει εξασφαλίσει την θέση του στα Playoffs αλλά απέχει από την πρώτη τετράδα.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τέλος, ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Λαμία για να μονομαχήσει με την τοπική ομάδα, θέλοντας να διατηρήσει την απόσταση των δύο βαθμών από τον Παναθηναϊκό που καραδοκεί από την τρίτη θέση για κάθε... στραβοπάτημα των αντιπάλων του.

vathmologia_c7b51.png

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:30.

  • Κηφισιά - Παναιτωλικός (COSMOTE SPORT 5 HD)
  • Άρης - ΑΕΚ (Novasports Prime)
  • ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (COSMOTE SPORT 3 HD)
  • Ολυμπιακός - Βόλος (COSMOTE SPORT 4 HD)
  • Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 4HD)
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (Novasports 2HD)
  • Λαμία - ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 2 HD)

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο, οι ομάδες θα μπουν στα Playoffs τα οποία σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της διοργανώτριας αρχής αναμένεται να ξεκινήσουν το διήμερο 9-10 Μαρτίου. Τονίζεται πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Super League, όμως αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες όταν γνωστοποιηθεί και το πρόγραμμα των αγώνων.

_59eac.png

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια