HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η UEFA ευνοεί τις ομάδες που προκρίθηκαν στο Euro 2024


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Euro 2024, με την UEFA να εξετάζει τα σχόλια που εκφράστηκαν από κάποιους προπονητές των εθνικών ομάδων για το μέγεθος του ανθρώπινου δυναμικού που θα έχουν στην διάθεσή τους για την επερχόμενη διοργάνωση.

Έτσι, εξετάζει το πλάνο να επιτρέψει σε κάθε εθνική ομάδα να έχει μαζί της 26 παίκτες (αντί για 23 που ήταν το σύνηθες) ενώ η απόφαση θα ληφθεί σε μια σύσκεψη με εκπροσώπους από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στις 8 Απριλίου.

Η UEFA επέτρεψε στις χώρες να αυξήσουν τον αριθμό των παικτών στις ομάδες τους για το Euro 2020 λόγω της αλλαγής του προγράμματος που προκλήθηκε από την πανδημία Covid-19. Η FIFA διατήρησε το πλάνο αυτό ένα χρόνο αργότερα - επιτρέποντας στις ομάδες να πάρουν 26 παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ - αλλά ήταν ευρέως αναμενόμενο ότι το όριο της ομάδας θα επανέλθει στους 23 αθλητές για το Euro 2024.

«Στις 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ένα σύσκεψη με τις συμμετέχουσες ομάδες και με την ευκαιρία η UEFA θα ακούσει τις απόψεις των προπονητών. Οποιαδήποτε ιδέα από αυτή την άποψη στη συνέχεια θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της UEFA.

Δείτε τους ομίλους του Euro 2024:

omiloi_euro_6df78.png

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια