HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπόνους 300 ευρώ από ΔΥΠΑ: Σήμερα η πληρωμή - Πότε τα λεφτά στην τράπεζα


Ώρα για πληρωμή σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου από τη ΔΥΠΑ της εφάπαξ παροχής των 300 ευρώ σε επιπλέον 3.196 μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, που κατήρτισαν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

Ωστόσο, αν και η πληρωμή θα γίνει σήμερα, ταα λεφτά θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 1- 2 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους. Δηλαδή, μπορεί σε άλλους να εμφανιστούν την Πέμπτη και σε άλλους την Παρασκευή.

Συνολικά, έως τώρα, η παροχή έχει καταβληθεί σε 100.186 δικαιούχους.

Το «μπόνους» στοχεύει στην ενεργοποίηση των μακροχρόνια ανέργων, μέσω της δημιουργίας επικαιροποιημένου Ψηφιακού Ατομικού Σχεδίου Δράσης, βάσει του οποίου θα κατευθυνθούν σε δράσεις ενίσχυσης της απασχολησιμότητας και εύρεσης εργασίας.

Δικαιούχοι της νέας παροχής είναι οι μακροχρόνια άνεργοι που έχουν συμπληρώσει συνεχόμενη εγγεγραμμένη ανεργία άνω των πέντε ετών και κατόπιν καταρτίζουν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης και έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ οι άγαμοι, 24.000 ευρώ οι έγγαμοι, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ ανά τέκνο ή 29.000 ευρώ οι μονογονεϊκές οικογένειες, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε τέκνο, μετά το πρώτο και, παράλληλα, το ύψος των συνολικών ακαθάριστων εσόδων από επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας δεν υπερβαίνει τα 80.000 ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια