HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άγιοι Ανάργυροι – Συνάδελφος 39χρονου: «Ήταν περίεργος – Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα»


Συνάδελφος του 39χρονου που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (10/4) και τόνισε πως «ήταν εργατικός και αποτελεσματικός αλλά ήταν περίεργος. Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα».

Μιλώντας στο «Πρωινό», η γυναίκα περιγράφει τον τρόπου που συμπεριφερόταν ο δολοφόνος της Κυριακής στο χώρο εργασίας του.

«Ήταν λίγο περίεργος, βέβαια ήταν καλός στη δουλειά του. Υπήρχαν φορές που δεν ερχόταν για δουλειά και μια φορά συγκεκριμένα είχε στείλει μήνυμα ότι δε θα έρθει και μάθαμε μετά από τη μητέρα του ότι κάτι είχε πάρει και είχε πάει στο νοσοκομείο. Παραιτήθηκε από τη δουλειά γιατί έλεγε ότι θα πάει στα καράβια να εργαστεί» είπε η γυναίκα αρχικά.

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του ανέφερε ότι «ήταν εργατικός και αποτελεσματικός αλλά ήταν περίεργος με τους συναδέλφους. Είχε πολύ ενέργεια μέσα του που δεν ήταν συμβατή με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους. Ήταν βιαστικός».

Τόνισε ότι στη δουλειά έμεινε περίπου ένα χρόνο και η θέση του ήταν αποθηκάριος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια