HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μακελειό στο Σίδνεϊ: Αυτός είναι ο δράστης που σκότωσε 6 ανθρώπους


Ο άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξι ανθρώπους σε μια φρενήρη επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, η οποία σημειώθηκε το Σάββατο (13/04), ταυτοποιήθηκε ως ο 40χρονος Τζόελ Κάουτσι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη The Sun, ο δράστης είναι από το Κουίνσλαντ και προκάλεσε τρόμο σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, όταν μαχαίρωσε εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό εννέα μηνών.

Σίδνεϊ, Σίδνεϊ Μακελειό, Σίδνεϊ Επίθεση, Σίδνεϊ Δράστης, Joel Cauchi, Αυστραλία

Μια «ηρωίδα» αστυνομικός, που ονομάζεται επιθεωρητής Έιμι Σκοτ, του αστυνομικού τμήματος Ρόουζ Μπέι του Σίδνεϊ, αντιμετώπισε μόνη της τον δράστη και τον πυροβόλησε θανάσιμα. Ένας άνδρας ονόματι Τζέισον Ντόκσον δήλωσε ότι ακολούθησε την Έιμι Σκοτ μέσα στο εμπορικό κέντρο καθώς εκείνη έτρεχε πίσω από τον επιτιθέμενο, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μια «μεγάλη λεπίδα».

Ακόμα, μεταξύ των θυμάτων είναι και μια μητέρα ενός τραυματισμένου μικρού παιδιού, η Δρ. Ας Γκουντ, ηλικίας 38 ετών, η οποία πέθανε προσπαθώντας να προστατεύσει το παιδί της. Το μωρό διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, το βράδυ του Σαββάτου (13/04), προκειμένου να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Η Αστυνομία ενημέρωσε για την κατάστασή του, λέγοντας ότι είναι σοβαρή μεν σταθερή δε.

Ο βοηθός αστυνομικού διευθυντή της Νέας Νότιας Ουαλίας, Άντονι Κουκ, δήλωσε ότι ο Τζόελ Κάουτσι πιστεύεται ότι έφτασε στην αυστραλιανή Πολιτεία κατά τον περασμένο μήνα. Μάλιστα, ο αξιωματούχος ανέφερε τα εξής: «Όπως είχα πει και χθες (13/04) το βράδυ, δεν υπάρχει ακόμη μέχρι στιγμής τίποτα που έχουμε, καμία πληροφορία που έχουμε λάβει, κανένα στοιχείο που έχουμε ανακτήσει, καμία πληροφορία που έχουμε συλλέξει που να υποδηλώνει ότι αυτό έγινε από κάποιο συγκεκριμένο κίνητρο, ιδεολογικό ή άλλο. Γνωρίζουμε ότι ο δράστης της υπόθεσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε το προφίλ του δράστη, αλλά πολύ ξεκάθαρα για εμάς σε αυτό το στάδιο φαίνεται ότι αυτό σχετίζεται με την ψυχική υγεία του εμπλεκόμενου ατόμου».

Επισημαίνεται ότι ο δράστης, ο οποίος είχε σκούρα μαλλιά και γενειάδα, εθεάθη να φοράει στολή Kangaroos καθώς επιτέθηκε στο εμπορικό κέντρο σε τουλάχιστον 18 άτομα με ένα μεγάλο μαχαίρι. Λίγο αφότου ήρθε στο Σίδνεϊ, ο 40χρονος πήρε στην κατοχή του μια αποθήκη, την οποία η Αστυνομία ερευνά τώρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια