HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο βουλευτής Κ.Φλώρος μετά το επεισόδιο στη Βουλή


Στην ΓΑΔΑ έχει οδηγηθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (πρώην μέλος της Κ.Ο. των Σπαρτιατών), ο οποίος προσήχθη καθώς συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.


Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών οδηγήθηκε στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βάσει του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα για Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης, ενώ ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος κρατείται στη ΓΑΔΑ και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταχθεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων, υπό την προϋπόθεση ότι θα περαιωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα κρατηθεί και η μεταγωγή του στην Ευελπίδων θα γίνει αύριο το πρωί.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη. Ακόμα, τόνισε πως ο κ. Γραμμένος δεν πρόλαβε καν να ψηφίσει σε εν εξελίξει ψηφοφορία της Βουλής.

Επισήμανε μάλιστα ότι η ασυλία βουλευτή καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, και έτσι «μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη αυτής της χυδαίας και βάρβαρης επίθεσης για αυτόφωρο κακούργημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια