HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ηλ. Χατζηχριστοδούλου: «Το ταξίδι στην ανάπτυξη συνεχίζεται…»


Μια ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες έκανε σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κυριακή 21.04.2024

Συνάντηση υποψηφίων συμβούλων για τις επιμελητηριακές εκλογές του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Πορεία» με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

«Ενωμένοι δυναμικά, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και όραμα για την Πιερία και την επιχειρηματικότητα, αποφασίζουμε όλοι ΜΑΖΙ να συνεχίσουμε την «Επιμελητηριακή Πορεία» μας.

Το ταξίδι στην ανάπτυξη συνεχίζεται…»

#epimelitiriaki_poreia #ilias2024

Η ανάρτησή του ΕΔΩ:




Οι πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τις φωτογραφίες, αναφέρουν ότι εχθές (Κυριακή) το πρωί, ο κ. Χατζηχριστοδούλου απεύθυνε κάλεσμα στους σύμβουλους και μέλη του συνδυασμού του «Επιμελητηριακή Πορεία», προκειμένου να συναποφασίσουν, αλλά και να συζητήσουν της στρατηγική τους μέχρι τις επερχόμενες εκλογές.

Η προσέλευση ήταν μαζική, γεγονός που δείχνει πως ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συνεχίζει ν’ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την στήριξη του συνόλου σχεδόν του συνδυασμού του. «Μπετόν αρμέ» που λέει και η γνωστή λαϊκή ρήση η «Επιμελητηριακή Πορεία».



Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο πρόεδρος ζήτησε από τους παριστάμενους οι οποίοι θα συμμετέχουν στον συνδυασμό, και άρα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας, να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου, χωρίς αντιπαλότητες και «χτυπήματα κάτω απ’ την μέση», να προστατέψουν την επιχειρηματικότητα που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές το ‘χει μεγάλη ανάγκη, και τέλος να θυμούνται ότι όλοι οι υποψήφιοι, "απ’ όποιο συνδυασμό και αν προέρχονται είναι συνάδελφοι και αξίζουν τον σεβασμό μας."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια