HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γ.Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για την υγεία – Ο Άδωνις να μην τα στρογγυλεύει»


Αποφασισμένος «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» είναι ο Γιάννης Καλλιάνος για την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο «Νοσοκομείο Αττικόν», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Απαντώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην «γλυκανάλατη», όπως την χαρακτήρισε, ανακοίνωση του νοσοκομείου ο βουλευτής της ΝΔ προανήγγειλε ότι θα το πάει μέχρι τέλους. Επιπλέον, απάντησε στο Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο είπε ότι τον στενοχώρησαν οι δηλώσεις του.

«Δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του “Αττικόν”. Να κάνουν τα πάντα για τον πατέρα μου, που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ. Θα φτάσω το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο» ανέφερε ο μετεωρολόγος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στο LIVE NEWS εμφανώς συγκινημένος και περιέγραψε τι συνέβη στον πατέρα του. Όπως τόνισε, τα λόγια του είναι ενός απλού πολίτη που έζησε αυτό που έζησε από τους γιατρούς ενός δημόσιου νοσοκομείου και θα κάνει τα πάντα για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

«Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, δήλωσε στενοχωρημένος και κάλεσε τον φίλο του Άδωνι να πει την αλήθεια που γνωρίζει και να μην προσπαθεί να στρογγυλέψει την κατάσταση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια