HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σ' εξέλιξη η γιορτή αγοράς "Πάσχα στον τόπο μας" που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Δράση ενίσχυσης της τοπικής αγοράς «Πάσχα στον Τόπο μας» από το Επιμελητήριο Πιερίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Γιορτάζουμε στον τόπο μας, ψωνίζουμε στον τόπο μας


Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας: «Γιορτάζουμε στον τόπο μας, ψωνίζουμε τοπικά, επενδύουμε στο μέλλον μας! Καλές γιορτές και Καλό Πάσχα με υγεία και προκοπή» 


Αύριο Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου ξεκινάει η φετινή δράση στήριξης της τοπικής αγοράς «Πάσχα στον Τόπο μας» που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, το Επιμελητήριο Πιερίας. Για ακόμη μια χρονιά η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.


Με την προσκόμιση αυθημερόν απόδειξης αγορών από τοπικά καταστήματα, άνω των 30 ευρώ, θα προσφέρεται ένα μπουκάλι τοπικού κρασιού από το Επιμελητήριο Πιερίας και το Πασχαλινό αβγό από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. 


Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, από 10:00 έως 14:00, σε ειδικά περίπτερα στην πλατεία Αιγινίου και στην πλατεία Λιτοχώρου, θα γίνεται διανομή των δώρων με την προσκόμιση απόδειξης άνω των 30 ευρώ, ενώ παράλληλα θα μοιράζονται πασχαλινά δώρα σε επιχειρήσεις των Δήμων Πύδνας-Κολινδρού και Δίου-Ολύμπου.


Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 18:00 έως 21:00 και Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου το πρωί 10:00 – 14:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00 σε ειδικό περίπτερο στο κέντρο του πεζοδρόμου της Κατερίνης θα γίνεται διανομή των δώρων με την προσκόμιση απόδειξης άνω των 30 ευρώ.


Το Επιμελητήριο Πιερίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας καλούν μικρούς και μεγάλους να στηρίξουν την αγορά της Πιερίας, επιλέγοντας τα πασχαλινά τους δώρα και ψώνια από τα τοπικά καταστήματα, μοιράζοντας έτσι χαμόγελα και ευχές για τη Λαμπρή.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια