HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αλεξανδρούπολη: Αποκαλύψεις για τον καθηγητή - Πήγαινε στο σχολείο ντυμένος... νίντζα


Με γουρλωμένα μάτια και αλλοπρόσαλη συμπεριφορά μπροστά στους δημοσιογράφους, ο εκπαιδευτικός από την Αλεξανδρούπολη φώναζε «θέλω συνέντευξη» και άρχισε να τραγουδά, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο που μεταφέρθηκε μετά από καταγγελία 17χρονης μαθήτριας για ασέλγεια εις βάρος της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε σχετικό της ρεπορτάζ της εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο εν λόγω άνδρας είχε τελείως περίεργες αντιδράσεις ενώ δίδασκε στο σχολείο και μάλιστα υπήρχαν φορές που είχε εμφανιστεί ντυμένος νίντζα.

«Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» έξω από τα δικαστήρια.

«Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή», προσέθεσε στη συνέχεια βάζοντας και βγάζοντας το καπέλο του συνέχεια, ενώ μιλούσε υπερβολικά αργά.

Ο καθηγητής που, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, διδάσκει το μάθημα της Βιολογίας σε μαθητές του 3ου Λυκείου της Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος με όρους να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Τόσο η καταγγελία της μαθήτριας όσο και η παρουσία του καθηγητή στα δικαστήρια προκάλεσαν αναστάτωση σε μια ολόκληρη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης για όλα όσα συνέβαιναν στο σχολείο εδώ και μήνες, αλλά και για το πώς ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός κρίθηκε ικανός να κάνει μάθημα σε παιδιά που πρόκειται να δώσουν τη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια