HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατάμεστο το ΔΑΚ Κολινδρού στο Κύπελλο Καράτε που διεξάγεται εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο – Ο Χρήστος Κομπατσιάρης κήρυξε την έναρξη των αγώνων (φωτο+βίντεο)


Ακόμη μια αθλητική εκδήλωση πανελλήνιου ενδιαφέροντος φιλοξενείται στην Βόρεια Πιερία και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Κολινδρού, με μεγάλη επιτυχία!

Φαίνεται πως η νέα διοίκηση έχει «σηκώσει τα μανίκια» για τα καλά και έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο απο 4 μήνες να ξαναβάλει τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού σε τροχιά ανάπτυξης.

Οι εκδηλώσεις αθλητικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, διαδέχονται η μία την άλλη. Άοκνοι εργάτες όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, δεν αφήνουν ευκαιρία να «πέσει κάτω».

Στην συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση, όπως και σε όλες τις προηγούμενες αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο, την πρωτοβουλία και την επίβλεψη της διοργάνωσης είχε ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Πολύζος σε συνεργασία με συναδέλφους αντιδημάρχους.

Το ΔΑΚ Κολινδρού ήταν κατάμεστο, και οι αγώνες ξεκίνησαν με τον Δήμαρχο κ. Χρ. Κομπατσιάρη να δίνει το έναυσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κομπατσιάρης κατάφερ ν’ αποσπάσει δημόσια την υπόσχεση από τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ότι οι ίδιοι αγώνες του χρόνου να πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Αιγινίου (δείτε το βίντεο).

Οι αγώνες του Κυπέλλου Καράτε έγχρωμων & μαύρων ζωνών, ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα, όπου θα γίνουν και οι απονομές.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την χθεσινή πρώτη ημέρα:











































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια