HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Κατερίνη Στο Επίκεντρο της Επαγγελματικής Κατάρτισης


Το τριήμερο 5-7 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Εταιρική Συνάντηση του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική στην Κατερίνη. Μιας συνάντησης που σηματοδότησε την ανάπτυξη, την καινοτομία και την ενδυνάμωση μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στο Επιμελητήριο Πιερίας, άρχισε με το καλωσόρισμα της κας Φρέτης Λαγιώτη, Υπεύθυνης του Παραρτήματος Κατερίνης, ενώ στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς η κα Ελίνα Διαμαντοπούλου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Κατερίνης, ο κ. Γιάννης Καραφουλίδης, Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πιερίας και ο κ. Κωνσταντίνος Ρέχας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Αλέκου Χριστόπουλου, Προέδρου του Δ.Σ., που αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της εταιρείας στην οικονομική ανάπτυξη της Κατερίνης και της Πιερίας, επισημαίνοντας το σοβαρό αποτύπωμα που έχει δημιουργήσει στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

«Στα 16 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μας στην Κατερίνη, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των κατοίκων και φέραμε σημαντικά προγράμματα για ανέργους και εργαζόμενους. Καταρτίσαμε περισσότερους από 7.250 κατοίκους, εισφέροντας πάνω από 6.583.000€ στην τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Χριστόπουλος, υπογραμμίζοντας την προσήλωση της εταιρείας στην παροχή αξιόπιστων εκπαιδευτικών υπηρεσιών και την επιδίωξη της εξασφάλισης πόρων και προγραμμάτων για το μέλλον.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρουσιάσεις αναφορικά με το μέλλον της επαγγελματικής κατάρτισης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, το νέο θεσμικό πλαίσιο, τις ψηφιακές δεξιότητες που απαιτεί η εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και τις αναδυόμενες ανάγκες, προκλήσεις και τάσεις στην αγορά εργασίας που φέρνει η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.



Η Εργασία Εκπαιδευτική είναι ένα πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, κατάρτισης, συμβουλευτικής και προώθησης στην απασχόληση. Στόχος της εταιρείας είναι η υποστήριξη ατόμων και επιχειρήσεων στην αγορά εργασίας. Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και διαθέτει 5 συνολικά πιστοποιημένες δομές σε Αθήνα, Αμαλιάδα, Πύργο, Ιωάννινα και Κατερίνη, καθώς και Γραφείο Διοίκησης στην Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα κατάρτισης του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη κα. Φρέτη Λαγιώτη στο email [email protected] ή στο τηλ. 23510-23481.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια