HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κυριάκος Βελόπουλος: «Ο Μητσοτάκης παγίδευσε και εργαλειοποιεί τον Αρχιεπίσκοπο» (βίντεο)


Αιχμές κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε, το Σάββατο (27/04), ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «παγίδευσε και εργαλειοποίησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο».

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα μαζί» του OPEN, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ενσυναίσθηση, είναι σοβαρός πρωθυπουργός; Παγίδευσε τον Αρχιεπίσκοπο και τον εργαλειοποιεί». Επίσης, ο ίδιος πρόσθεσε: «Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα – για να μην διχάσουμε τους Έλληνες – να μην πάνε στην εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους. […] Συμφωνώ με τον Αρχιεπίσκοπο ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι επίθεση στην Εκκλησία/ Δεν θα με δείτε ποτέ σε φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο. Αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης, είναι εργαλειοποίηση και δεν είναι κομψό. Ο Αρχιεπίσκοπος τοποθετήθηκε στη βάση λάθος δηλώσεών μου. Η μονταζιέρα έπιασε δουλειά και παραποιήθηκαν όσα είπα».

«Να παραιτηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Όσον αφορά στον θάνατο του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Καλλιάνου, ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε: «Ο κ. Καλλιάνος, εχθές, κατήγγειλε ότι η μητέρα του εχθές έδωσε "φακελάκι" σε γιατρό με 500 ευρώ και ο υπουργός Υγείας ακόμη είναι στη θέση του. Πείτε μου μία ευρωπαϊκή χώρα στην οποία βουλευτής κυβερνώσας παρατάξεως θα έλεγε ότι η μάνα του έδωσε "φακελάκι" σε γιατρό και ο υπουργός παραμένει στη θέση του. Ούτε στην Αφρική!».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια