HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σούπερ μάρκετ: Εφαρμογή για σύγκριση τιμών από το κινητό - Πώς λειτουργεί


Μέσα από το ekatanalotis θα υπάρξει μια εφαρμογή που θα «λύσει τα χέρια» καθώς θα κάνει αυτόματη σύγκιση τιμών σε προϊόντα των σούπερ μάρκετ.

Τονίζεται ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης προωθεί νέες πρωτοβουλίες στον αγώνα κατά των υψηλών τιμών, με στόχο την τερματική διακοπή των ανατιμήσεων και τη σταθεροποίηση τους, καθώς και την σταδιακή τους μείωση, ιδίως για βασικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινή ζωή των νοικοκυριών.

Τι αλλαγές έρχονται

σουπερ μαρκετ, τιμεσ, προιοντα συγκριση

Οι αλλαγές που επιδιώκονται αφορούν την αναβάθμιση της πλατφόρμας του Παρατηρητηρίου Αγοράς e-katanalotis.gov.gr, με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, να επισημαίνει ότι «στο επόμενο διάστημα θα αναβαθμίσουμε το e-Καταναλωτής, ώστε ένα νοικοκυριό να μπορεί πριν αποχωρήσει από το σπίτι του να δημιουργεί μια λίστα με τα προϊόντα και να εντοπίζει στα καταστήματα γύρω του πού μπορεί να τα αποκτήσει φθηνότερα».

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, που μίλησαν στην εφημερίδα «Τα Νέα», αυτή θα αποτελέσει την κύρια καινοτομία των νέων αλλαγών, δηλαδή τη δυνατότητα να βλέπεις μέσω της πλατφόρμας ένα ή περισσότερα προϊόντα που πωλούνται φθηνότερα κοντά στο σπίτι σου.

Για παράδειγμα, αν κατοικείς στη Αγία Παρασκευή, μπορείς να καταχωρίσεις στο e-Καταναλωτής τη λίστα με τα προϊόντα που επιθυμείς να αγοράσεις, και η πλατφόρμα θα σου εμφανίσει τα 10-12 καταστήματα που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα, καθώς και την οικονομικότερη επιλογή.

«Καλάθι του Πάσχα» - Τι θα περιέχει

Το Καλάθι του Πάσχα έρχεται πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, και θα ισχύσει από τις 24 Απριλίου.

Ωστόσο αναμένεται να «κλειδώσει» η επίσημη ημερομηνία με την ανάλογη υπουργική απόφαση και ΦΕΚ.

Όσον αφορά το περιεχόμενο για το Καλάθι του Πάσχα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι σε σχέση με το περσινό.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το Πασχαλινό Καλάθι είχε αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολατένια αυγά και αλλά παραδοσιακά εδέσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια