HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σύζυγος Γιοκαρίνη: Κάνατε την τρίχα τριχιά, ένας διαπληκτισμός ήταν, δεν με χτύπησε…


Στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία, η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου ανέφερε πως πρόκειται για μια «παρεξήγηση» και για υπερβολές των ΜΜΕ, τα οποία καλεί να τον «βγάλουν από τα μανταλάκια».

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στα δικαστήρια και η σύζυγός του προσήλθε επίσης με σκοπό να τον υποστηρίξει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, καθώς όπως τόνισε τσακώθηκαν, αλλά ουδέποτε την χτύπησε.

«Ένας διαπληκτισμός ήταν στο σπίτι μας. Όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγαν οι φωνές, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να γίνει μια απλή σύσταση. Μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Βγαίνουν και λένε ότι με έπιασε από το λαιμό, οτι μου 'κανε, ότι μου 'ρανε. Μια λεκτική διαμάχη ήταν. Έγινε η τρίχα, τριχιά. Δεν έχει γίνει τίποτα. Να το βγάλατε από τα μανταλάκια». Σημείωσε μάλιστα πως ο θόρυβος οφείλεται, εκτός από το ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι γνωστός, και στο έγκλημα που συνέβη πριν από ένα 24ωρο στους Αγίους Αναργύρους. «Αν είχε γίνει κάτι σοβαρό να είστε σίγουροι πως θα το είχα καταγγείλει. Τίποτα δεν έγινε».

«Δεν έγινε αυτό, που βγήκε ότι έγινε. Βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες ότι με έχει πιάσει από το λαιμό, ότι με έχει δείρει. Δεν έγινε τίποτα. Τραβιόμαστε τσάμπα [...] Ήθελα να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή, τρόμαξα και γι αυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως», είπε μιλώντας στον Alpha. Όπως τόνισε η Σοφία Μιχαλοπούλου, εμφανώς ταραγμένη από τις εξελίξεις και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, απλώς φοβήθηκε, εξαιτίας και του προηγούμενου εθισμού του Γιάννη Γιοκαρίνη στο αλκοόλ.

Μιλώντας για την απεξάρτησή του, ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ εύθραυστη κατάσταση, καθώς μπορεί να προκαλέσει κρίσεις επιθετικότητας. «Μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει». «Δεν θα ζούσε χωρίς εμένα, δεν θα τον βλέπατε. Ευτυχώς έχει ξαναβρεί τον εαυτό του», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια