HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φεστιβάλ Αστρονομίας στον Κολινδρό


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Φεστιβάλ Αστρονομίας, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κολινδρού, την Κυριακή 14 Απριλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολινδρού.

Η εκδήλωση η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού ,ξεκινησε με τη θεατρική παράσταση «Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου στον Κολινδρό» και παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα «Κανένας Καλά», σε συνεργασία με τους μαθητές του γυμνασίου.

Στη συνέχεια, ο καταξιωμένος μουσικός Βαγγέλης Μπουσμαλής, ο Νίκος Πολυζόπουλος και η Μαρίκα Φωτοπούλου, με συνοδεία μαντολίνου από τον Σπύρο Κάνουρα δημιούργησαν μια μαγευτική μουσική ατμόσφαιρα κάτω από τα αστέρια. Στην συνέχεια η πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Σίσυ Αγγελίτση ταξίδεψε τους θεατές στο ηλιακό σύστημα εξηγώντας τα αστρονομικά φαινόμενα και τις ιδιότητες των πλανητών.

Η βραδιά έκλεισε με αστροπαρατήρηση από τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας με επαγγελματικά τηλεσκόπια τα οποία έδωσαν την ευκαιρία για παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να εξερευνήσουν την Σελήνη, τον Δια και τους αστερισμούς.




















































Photo Hasapetis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια