HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τέλος ο Παπανώτας από το «Happy Day» - Τι θα γίνει με την Ελεονώρα Μελέτη


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως θα θυμάστε, είπε χθες ότι ο Δημήτρης Παπανώτας θα αποχωρήσει από την εκπομπή της την Τρίτη, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Στο μεταξύ, για λόγους δεοντολογίας, ο δημοσιογράφος δεν θε παίρνει μέρος στη στήλη του Δήμου Βερύκιου, για να μην υπάρξει «σύγκρουση συμφερόντων».

Όμως, τα γεγονότα προσπέρασαν την παρουσιάστρια, η οποία σήμερα ξεκίνησε την εκπομπή της ανακοινώνοντας ότι ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό της, μετά από σχετική απόφαση της αρμόδιας αρχής.

«Όταν ξεκινάει η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή, τα πράγματα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξανάρθει από το Πάσχα και μετά, μετά το Πάσχα έγινε 24 του μήνα, δηλαδή την Τρίτη, χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμόδια αρχή ότι από σήμερα και μετά, αναδρομικά δηλαδή, δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην εκπομπή. Όχι μόνο ο Δημήτρης, οποιοσδήποτε υποψήφιος» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα αποχαιρετήσει σήμερα το κοινό της βγαίνοντας στο «Mega Καλημέρα» μέσω Skype.

«Αν μπορεί να βγει η Ελεονώρα, τότε θέλω κι εγώ τον Δημήτρη, έστω και τηλεφωνικά, να πούμε μια κουβέντα και να αποχαιρετιστούμε όπως μας πρέπει και μας αξίζει» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια