HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Π.Ο.Τ.Α.Π. συνδιοργανωτής του «TRIMAN 2024»


Μια από τις αξιολογότερες διοργανώσεις Τριάθλου στην Ελλάδα με διεθνή διάσταση, φιλοξενείται το διάστημα 10 έως 12 Μαΐου 2024 στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.

Τον αγώνα τριάθλου «TRIMAN» (πρώην «Almiraman») που οργανώνει και υλοποιεί ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριάθλου «ΤΡΙΑΣ» τον υποστηρίζει συνδιοργανωτικά ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.), καθότι το αγώνισμα συμβάλλει πέρα από την αθλητική υπόσταση, και στην τουριστική προβολή της Πιερίας, αλλά και στην οικονομική στήριξη της τοπικής αγοράς.

Οι τριταθλητές το τριήμερο της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν στα επί μέρους αθλήματα καλύπτοντας τις διαδοχικές δοκιμασίες, ήτοι της κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος. Με θέα τον Όλυμπο, τα Πιέρια και τα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού, οι διαγωνιζόμενοι ατομικά ή ως μέλη ομάδας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το ωραίο αθλητικό ταξίδι. Στα τρία σκέλη του αγώνα, κολυμβητικό, ποδηλατικό και δρομικό, αυτό που ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι οι αθλούμενοι κινούνται με σεβασμό στη φύση και με ευγενή διάθεση και άμιλλα απέναντι στους συναγωνιζόμενους. Τα ιδανικά στοιχεία του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου συνάντηση στα γραφεία του Π.Ο.Τ.Α.Π. μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφία Μαυρίδου, του Πρόεδρου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Γιώργου Καραλή και του Πρόεδρου του «ΤΡΙΑΣ» και ιδρυτή της διοργάνωσης κ. Ιορδάνη Παπαδόπουλου.

«Το TRIMAN το οποίο υποστηρίζουμε ως συνδιοργανωτές αποτελεί ακόμα έναν ακόμα κρίκο στη σειρά των πολλών μας πρωτοβουλιών για την τουριστική και αναπτυξιακή ανέλιξη της Πιερίας. Εύχομαι κάθε δυνατή επιτυχία» , τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου.

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π. Γιώργος Καραλής δήλωσε: «Το Τρίαθλο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία από πολλά αθλήματα, γεγονός που το καθιστά ξεχωριστό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το "TRIMAN" στο οποίο συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές, έχει καταξιωθεί στο χρόνο ως μια απόλυτα άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση, κεντρίζει και επιβραβεύει το ενδιαφέρον για συμμετοχή αθλητών τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το εξωτερικό και υλοποιείται σε μια θεσπέσια τοποθεσία με αναφορά την Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. Ως Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα αναδείξουμε περαιτέρω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας, αλλά και θα συμβάλλουμε και στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης του νομού μας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια