HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άνδρας μαχαίρωσε τον αδερφό του, τραυμάτισε φίλο του και ένα μωρό 10 μηνών πριν τον Επιτάφιο


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Λάρισα, όταν 41χρονος, σε «κατάσταση αμόκ» λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης απαίτησε να φύγουν όλοι από το διαμέρισμα, βγήκε από το δωμάτιό του και κρατώντας ένα μαχαίρι κινήθηκε προς τον 43χρονο φίλο του αδελφού του.

Ο 43χρονος βρισκόταν στο σπίτι , προκειμένου να πάνε όλοι μαζί στον Επιτάφιο.

Ο αδελφός του 41χρονου, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αδελφό του, με τον πατέρα των δύο αδελφών να παρεμβαίνει και να τους χωρίζει.

Ο φίλος της οικογένειας έχοντας στην αγκαλιά του ένα παιδάκι βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 41χρονο στο κρεβάτι κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο και τους το παρέδωσε.

Ο αδερφός του 41χρονου όπως και ο φίλος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει τραυματίστηκαν ελαφρά.

Όπως, επίσης, μια αμυχή στον δεξιό βραχίονα έφερε και το 10 μηνών μωρό, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση από τους γιατρούς.

Ο 41χρονος, σύμφωνα με το Onlarissa, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον Ανακριτή.

Σε βάρος του, του ασκήθηκε δίωξη -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας»- για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια