HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια – ο λόγος που δεν θα συνεχιστεί


Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, είχε αναδειχθεί σε θεσμό τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η μοναδική σειρά μυθοπλασίας σε εξέλιξη με τέτοια διάρκεια σήμερα και όλοι περίμεναν ότι θα έπαιρνε το πράσινο φως για του χρόνου.

Όμως, όπως μας διαβεβαίωσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα από τον αέρα του «Happy Day», η σειρά ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αιφνιδιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό που έχει αγαπήσει τους ήρωες και τις ιστορίες τους.

Ο λόγος είναι κυρίως οικονομικός. Λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν στην λειτουργία του ΕΚΟΜΕ που είχαν ως συνέπεια την δραστική περικοπή των χρηματοδοτήσεων, σειρές όπως το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με πολλούς συντελεστές και υψηλό κόστος παραγωγής, κρίνονται ασύμφορες.

Βέβαια, να θυμίσουμε ότι το καστ του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είχε αρχίσει να φυλλοροεί εδώ και κάποιες σεζόν. Πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς αποχώρησαν για να κάνουν άλλα πράγματα, αφήνοντας πίσω τους δυσαναπλήρωτο κενό, ενώ είχαν προαναγγελθεί και άλλες αποχωρήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια