HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πότε κλείνουν Δημοτικά και νηπιαγωγεία για το καλοκαίρι 2024


Σε λίγες εβδομάδες κλείνουν τα σχολεία, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, καθώς το καλοκαίρι είναι... εδώ.

Μπορεί τα Λύκεια και τα Γυμνάσια να κλείνουν νωρίτερα καθώς έχουν και τις ενδοσχολικές εξετάσεις και τις Πανελλήνιες, ωστόσο για τους μικρούς μαθητές δεν ισχύει αυτό.

Συγκεκριμένα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά έως και την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου 2024.

Μάλιστα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία προετοιμάζονται συνήθως για κάποιου είδους γιορτή με διάφορες εκδηλώσεις από τους μικρούς μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους.

Το πρόγραμμα εξετάσεων -Πανελλήνιων και Ενδοσχολικών- σε Λύκεια και Γυμνάσια

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, οι απολυτήριες - ενδοσχολικές - εξετάσεις των μαθητών της Γ' λυκείου θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα, από τις 20 έως τις 27 Μαΐου.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα εξεταστούν στις Πανελλαδικές από τις 31 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου.

Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ έχει οριστεί μεταξύ 30 Μαΐου και 11 Ιουνίου.

Όσον αφορά τις προαγωγικές εξετάσεις για την Α’ και Β’ λυκείου, αυτές θα διεξαχθούν κατά το διάστημα 20 Μαΐου-14 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ημερομηνία λήξης μαθημάτων για τα γυμνάσια είναι η 29η Μαΐου και έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων από τις 3 έως τις 17 Ιουνίου 2024.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια