HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ομόνοια: «Είχε σπασμένα χέρια και πόδια» λέει η μητέρα της 33χρονης που βρέθηκε φυλακισμένη και κακοποιημένη (φώτο)


Η 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία που βρέθηκε χτυπημένη, μαχαιρωμένη και βιασμένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Ομόνοιας, έζησε την απόλυτη φρίκη καθώς βρισκόταν φυλακισμένη για περισσότερες από 12 ώρες από τον 27χρονο Παλαιστίνιο φερόμενο ως δράστη.

Η μητέρα της τονίζει πως η κόρη της ήταν σε άθλια κατάσταση όταν την αντίκρισε. «Την είχε μαχαιρώσει, σπασμένα χέρια και πόδια. Την είχε χτυπήσει και στο κεφάλι, στο μάτι», λέει.

Όταν το θύμα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας αναγνώρισε αμέσως τον δράστη της κακοποίησής της οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι στην οδό Σωκράτους να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι.

Από την κατάθεσή της οι Αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα δεν γνώριζε τον 27χρονο. Η μητέρα της, ωστόσο τονίζει πως η 33χρονη πριν από μερικούς μήνες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν αλλοδαπό.

Δείτε φωτογραφίες από το κτήριο στο οποίο η νεαρή έμεινε φυλακισμένη:




Δεν αποκλείει, λοιπόν, να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτέθηκε με μανία στο παιδί της. Παράλληλα, περιγράφει τα χτυπήματα που φέρει το θύμα σε όλο της το σώμα.

«Εγώ αυτόν δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που η κόρη μου είχε πριν μήνες μια γνωριμία. Αυτός πιστεύω την κράταγε με τη βία και με τέτοια. Μου έλεγε πως είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο από Αίγυπτο. Τώρα μου λένε για έναν από Παλαιστίνη. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, δεν ξέρω τίποτα» αναφέρει.

Όπως τονίζει, «η κόρη μου λέει δεν θυμάται τι έγινε αλλά μπορεί και να φοβάται και να μην μιλάει», αναφέρει η μητέρα της 33χρονης η οποία παραμένει νοσηλευόμενη στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία και υποστήριζεται με οξυγόνο έχοντας χάσει, παράλληλα, πολύ αίμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια