HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν παιδί 4,5 ετών για έξι ώρες μέσα σε σχολικό


Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος ενός οδηγού σχολικού, της 70χρονης συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των σχολικών που είχε μισθώσει η Περιφέρεια, γιατί όπως προέκυψε ξέχασαν ένα αγοράκι 4,5 ετών από τις 8 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι μέσα στο σχολικό.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα (13/5) και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο οδηγός του σχολικού και η συνοδός και δεν απαντούν ούτε στις κλήσεις των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού πήγε την Τρίτη (14/05) στο Τμήμα Ασφαλειας Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι, στις 13/05, στις 8 το πρωί παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγορακι φαίνεται ότι στη διαδρομή αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς δεν το αντιλήφθηκε όταν έφτασαν στο νηπιαγωγείο. Το παιδάκι έμεινε περίπου 6 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Ο οδηγός φαίνεται να το εντόπισε όταν επέστρεψε στο λεωφορείο και να ενημέρωσε αμέσως το σχολειο.

Αμέσως μετά ενημερώθηκαν και οι γονείς του 4,5 ετών παιδιού και προχώρησαν σε καταγγελία στο Α.Τ Κηφισιάς.

Το παιδάκι, αν και τρομοκρατημένο που είχε ξυπνήσει και ήταν κλειδωμένο και δεμένο στο καρεκλάκι μέσα στο λεωφορείο, είναι καλά στην υγεία του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια