HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πατέρας 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου: «Είχαμε άγιο – Το λέω και ανατριχιάζω»


Ο πατέρας του 6χρονου αγοριού που τραυματίστηκε στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, ανήμερα του Πάσχα, όταν τον καταπλάκωσε η πόρτα παλιού σχολείου κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «είχαμε άγιο».

«Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω… ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; Η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του μικρού, η παλιά βαριά σκουριασμένη πόρτα έπρεπε να είναι κλειστή με λουκέτο. Ήταν μισάνοιχτη. Απόδειξη το παλιό σκουριασμένο λουκέτο και το καινούριο που μπήκε λίγες ώρες μετά την παραλίγο τραγωδία.

«Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα, γιατί αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα», κατέληξε ο πατέρας.

«Έπεσε η πόρτα από το σχολείο. Ήταν ο ανιψιός μου. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε το παιδί. Πήγε να ανοίξει την πόρτα και έπεσε κάτω και τον πλάκωσε στην πλάτη», λέει στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο θείος του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Κυριακής ο μικρός Γιώργος βγήκε με την αδελφή και την ξαδέλφη του για παιχνίδι στο παλιό σχολείο στον Άγιο Στέφανο Δομοκού. Η προσπάθεια του αγοριού να μπει στο προαύλιο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, παραμονή της ονομαστικής γιορτής του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια