Με βουτυράτη σάλτσα σκόρδου με λεμόνι
Υλικά
- 1/2 κιλό φιλέτο σολομού χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 3 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
- Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε.
- Στο ίδιο μπολ, προσθέστε το βούτυρο, το χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλας στο καλάθι του air fryer.
- Προσθέστε το σολομό μαζί με τη σάλτσα στο καλάθι και τηγανίστε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 5 έως 7 λεπτά.
- Σερβίρετε τις μπουκιές σολομού με τα αγαπημένα σας συνοδευτικά ή από πάνω σε μια σαλάτα.
- Μην ξεχάσετε να περιχύσετε από πάνω το υπόλοιπο βούτυρο σκόρδου λεμονιού!
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!