HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιμελητηριακή Πορεία: Υποψήφια σύμβουλος με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου η Γκαντσίδου Μαρία (ΔΤ)


Μαζί μας στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Υποψήφια Σύμβουλος στις επιμελητηριακές εκλογές, η Γκαντσίδου Μαρία, ιδιοκτήτρια της εταιρίας «ΚΟΥΛΙΟΥΦΑΣ», η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, θέρμανσης κλιματισμού και ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, συστημάτων ασφάλειας, καθώς και με την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας (security), διατηρώντας κατάστημα στην Κατερίνη τα τελευταία 14 χρόνια.
 
Παράλληλα, είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης κομμωτηρίου και εμπορίας ειδών κομμωτηρίου στο Αιγίνιο Πιερίας, εδώ και 16 χρόνια.
 
Η Μαρία είναι καθηγήτρια κομμωτικής σε δημόσιες δομές, Μέλος του Συνδέσμου αδειοδοτημένων επιχειρήσεων εγκατάστασης συστημάτων Ασφάλειας, καθώς και Αντιπρόεδρος, διανύοντας τη δεύτερη θητεία της, στο Σωματείο Επαγγελματιών Βορείου Πιερίας. Είναι έγγαμη, μητέρα μίας κόρης.
 
Η πολύπλευρη και επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα της Μαρίας, όπως και των υπολοίπων γυναικών του Συνδυασμού μας, τιμούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
 
Καλωσόρισες Μαρία στην Επιμελητηριακή Πορεία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια