HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιμελητηριακή Πορεία: Υποψήφιος σύμβουλος με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου ο Ελευθεριάδης Δημήτρης (ΔΤ)


Μαζί μας στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Υποψήφιος Σύμβουλος στις επιμελητηριακές εκλογές, ο Ελευθεριάδης Δημήτρης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Στον Τρίλοφο Πιερία δημιούργησε και διευθύνει ιδιόκτητο πολυχώρο φιλοξενίας, εστίασης, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, με την επωνυμία “3 Hills Boutique”.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να ασχοληθεί με το κορυφαίο σωματείο του νομού τον ιστορικό ΠΙΕΡΙΚΟ, του οποίου για μια εξαετία αποτέλεσε τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο του.

Το 2009 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, όπου αρχικά ήταν υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της.

Τον Απρίλιο του 2013 τα σωματεία της Πιερίας αποφάσισαν να του αναθέσουν την προεδρία της Ε.Π.Σ.Π., θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2017 ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά διετέλεσε υποψήφιος για την Προεδρεία της Ε.Π.Ο. Συμμετείχε ως αναπληρωτής Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της UEFA Under 19 Championship Greece 2015, που έγινε στην Πιερία τον Ιούλιο του 2015. Επίσης, από το 2019 έως το 2023 υπηρέτησε την τοπική κοινότητα του Τριλόφου ως αιρετός Πρόεδρος.
 
Ο Δημήτρης πέρα από την έντονη και επιτυχημένη πορεία, απέδειξε ότι ταυτίζεται με τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, συμμετέχοντας δραστήρια και από θέσεις ευθύνης, σε έναν από τους πιο ζωντανούς τομείς της, τον Αθλητισμό.
 
Άνθρωποι, όπως ο Δημήτρης, με επιχειρηματικές ικανότητες και κοινωνικά ενδιαφέροντα προσθέτουν αξία στο ψηφοδέλτιο μας, στην τοπική οικονομία και στην κοινωνική ζωή του τόπου μας.
Είναι έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών.
 
Καλωσόρισες Δημήτρη στην Επιμελητηριακή Πορεία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια