HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ: Υποψήφιος με τον Κώστα Πίτσια ο Δημήτρης Μπάσδρας


Στον συνδυασμό «Πιερία Αύριο» με επικεφαλής τον Κώστα Πίτσια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας συμμετέχει και ο Δημήτρης Μπάσδρας.

Ο κύριος Μπάσδρας 3ης γενιάς επιχειρηματίας στην γνωστή επιχείρηση «Μπάσδρας Δ&Μ ΑΒΕΕ» που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Η Μπάσδρας Δ&Μ ΑΒΕΕ έχει πολυετή παρουσία στον κλάδο θέτοντας υψηλά τον πήχη στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει στην περιοχή της Κατερίνης. Τα προϊόντα του κυρίου Μπάσδρα βρίσκονται στα ράφια των γνωστότερων αλυσίδων Super Market της χώρας μας αλλά και σε επιλεγμένα συνοικιακά καταστήματα. Η παρουσία των προϊόντων του σε διάφορες πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών αποδεικνύουν την σωστή δουλειά και το μεράκι για την παραγωγή προϊόντων με σεβασμό στην παράδοση και γνώμονα την ικανοποίηση και του ποιο απαιτητικού καταναλωτή.

Ο Δημήτρης, παρά το μικρό της ηλικίας του έχει σπουδάσει Oικονομικά και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια γαλακτοκομίας και τυροκομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την αγάπη του για τον κλάδο δεν θα μπορούσε να του την εμπνεύσει άλλος εκτός από τον πατέρα του ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος για την εποχή του στην παραγωγή ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων.

Η ενασχόληση του με το Επιμελητήριο θέλει να φέρει νέα ώθηση στον επιχειρηματικό κόσμο της Πιερίας μέσα από τις νέες ιδέες και την τεχνογνωσία σε νέες τεχνικές αλλά πάντα με την σύμφωνη γνώμη των μεγαλύτερων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια