HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα του


Ο γιος του ηθοποιού Νίκολας Κέιτζ, Γουέστον, κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα του, Κριστίνα Φούλτον, καθώς εθεάθη έξω με μαυρισμένο μάτι και με αρκετές μελανιές στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (05/05), πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι ο Γουέστον Κέιτζ θεωρείται ως ύποπτος σε μια αναφορά για ξυλοδαρμό που αφορούσε στη μητέρα του σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της Κριστίνα Φούλτον, στο Λος Άντζελες, στις 28 Απριλίου. Ο φερόμενος καβγάς μητέρας και γιου άρχισε λεκτικά, αλλά γρήγορα κλιμακώθηκε, όπως δήλωσε μία πηγή.

Οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν στο σπίτι της ηθοποιού, αλλά δεν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικές Αρχές καθορίζουν αν η υπόθεση θα θεωρηθεί ως κακούργημα σωματικής βλάβης. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, καθώς ο 33χρονος Γουέστον Κέιτζ είχε φύγει όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

Πηγές από το περιβάλλον της 56χρονης Κριστίνα Φούλτον λένε ότι της ζητήθηκε να βοηθήσει τον γιο της να περάσει μια «συναισθηματική στιγμή» και τον είχε καλέσει για να τον παρηγορήσει, σύμφωνα με το TMZ. Ωστόσο, το αργότερα έγινε γνωστό ότι η Κριστίνα Φούλτον αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για τον καβγά και ζήτησε να μείνει μόνη της. Επισημαίνεται ότι, την Κυριακή (05/05), η Κριστίνα Φούλτον εθεάθη σε δημόσιο χώρο με μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο, όπως έδειξαν τα στιγμιότυπα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια