HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ελένη Φουρέιρα: Τι έκανε τη Γιορτή της Μητέρας (φωτογραφίες)


Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχασε λεπτό μετά από την θριαμβευτική εμφάνισή της στο Α’ Ημιτελικό της Eurovision. Μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο για την Αθήνα για να πάρει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. «Είναι η πρώτη φορά από τη γέννησή του που είμαι μακριά του 4 ημέρες» ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την περίμεναν στον αεροδρόμιο.

Την Κυριακή λοιπόν, Γιορτή της Μητέρας όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, η Ελένη Φουρέιρα είπε να εκμεταλλευτεί τον υπέροχη και καιρό και πήγαν στην θάλασσα για παιχνίδια στην άμμο.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μαμά και γιος πήγαν στη θάλασσα πλήρως εξοπλισμένοι με κουβαδάκια, φτυάρι και πλαστικές φόρμες σε διάφορα σχήματα, με τα οποία έπαιξαν.

Η ανάρτηση της Ελένης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το fan club της ενώ πολλοί επώνυμοι φίλοι της έσπευσαν να στείλουν τις ευχές της. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Καινούριου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Δούκισσα Νομικού και η Μελίνα Ασλανίδου.

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑ ΓΙΟΣ

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ 1

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ 2

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ 3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια