HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο πόλεμος των «Μαζώ»: Γιατί ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στα δικαστήρια με την αδελφή του


Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων δεκαετιών. Το μεγαλύτερο ατού του ήταν η επαφή που ανέπτυσσε με το κοινό του γι’ αυτό και στο χρηματιστήριο της νυχτερινής Αθήνας το όνομά του ήταν πάντα top.

Όμως, παρά τα 30 και πλέον χρόνια καριέρας στη νυχτερινή διασκέδαση, ο τραγουδιστής ήταν γνωστό το τελευταίο διάστημα ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, άγνωστο τι έκτασης. Εκτός από συγκεκριμένα ακίνητα που έχει στην κατοχή του, ανάμεσά τους και ένα παλιό ελαιουργείου που μετέτρεψε σε εξοχική κατοικία στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού στη Σητεία απ’ όπου κατάγεται, η οικονομική ευχέρειά του δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς. Κανείς ωστόσο, πλην των δικηγόρων του και των ανθρώπων του πολύ στενού περιβάλλοντός του, δεν περίμενε την ανακοίνωση που είδε σήμερα τη δημοσιότητα, προερχόμενη από μεγάλη δικηγορική εταιρία.

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Το «μυστήριο» της διάρρηξης στο σπίτι του Μαζωνάκη το Πάσχα

Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την γνωστοποίηση της «είδησης» ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έπεσε θύμα ληστείας το διάστημα των διακοπών του Πάσχα, όσο ο ίδιος βρίσκονταν στην Κρήτη. Την «είδηση» που δεν επιβεβαίωσε η αστυνομία, διέψευσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είπε στη «Super Κατερίνα» ότι η πηγή της παραπληροφόρησης ήταν κυπριακή.

Η «σύμπτωση» γεννάει εύλογα ερωτηματικά, τα οποία ενδεχομένως δεν θα απαντηθούν. Σημασία έχει ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το πιο κοντινό σε εκείνον πρόσωπο, έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή του για πολλά χρόνια και ο οποίος είχε την ευθύνη των επαγγελματικών συμφωνιών του και τον έλεγχο των οικονομικών του. Το πρόσωπο αυτό, που είναι γνωστό σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, στους θαυμαστές του τραγουδιστή και στους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών, ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του και σήμερα κατηγορείται από τον τραγουδιστή για υφαρπαγή περιουσιακών στοιχείων μεγάλου ύψους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την αδερφή του. Από την πλευρά της, εκείνη αρνείται τις κατηγορίες του αδερφού της.

Τα ποσά αυτά τα οποία προήλθαν από αμοιβές του τραγουδιστή όλα αυτά τα χρόνια επενδύθηκαν -εν αγνοία του ή όχι, δεν γνωρίζουμε- σε ακίνητα και επιχειρήσεις, συχνά με μεγάλες ζημίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του τραγουδιστή, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε «θέματα» με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά, λόγω του ισχυρού δεσμού που τους ένωνε και με την παρέμβαση άλλων προσώπων από το οικογενειακό περιβάλλον, οι «παρεξηγήσεις» διευθετούνταν.

Το πρόβλημα ανέκυψε ξανά πριν από 2-3 χρόνια και ο Γιώργος Μαζωνάκης απομάκρυνε το συγκεκριμένο πρόσωπο από τη θέση του, όμως η κρίση στις σχέσεις τους παρέμεινε «μυστική». Φαίνεται όμως ότι ο τραγουδιστής πήρε τον χρόνο του για να ερευνήσει διεξοδικά την διαχείριση των οικονομικών του τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα διεκδικεί ένα υπέρογκο ποσό. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του τραγουδιστή να μειώσει τις εμφανίσεις του και κυρίως τις περιοδείες στο εξωτερικό λόγω κούρασης και να περνάει περισσότερο χρόνο στο εξοχικό του, όπου έβρισκε ηρεμία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια