HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τελικός Conference League: Ανακοινώθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός-Φιορεντίνα


Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του UEFA Europa Conference League, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου να ανακοινώνει το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει στον μεγάλο αγώνα. Πιο συγκεκριμένα η UEFA επέλεξε για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίας.

Ο 44χρονος Ίβηρας έχει διευθύνει τέσσερις αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος του ευρωπαϊκός τελικός. Μέχρι τώρα είχε διευθύνει έναν ημιτελικό στο Champions League και δύο ημιτελικούς στο Europa League.

Στη Σούπερ Λίγκα ο Σοάρες είχε βρεθεί για τους αγώνες Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (2020), ΑΕΚ-Άρης 2-1 (2020), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0 (2023) και το εφετινό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1.

Στον τελικό του Champions League (1/6, Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης) θα σφυρίξει ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, το αντίστοιχο γυναικείο (25/5, Μπαρτσελόνα-Λιόν) η Βρετανή Ρεμπέκα Γουέλς και στον τελικό του Europa League (22/5, Μπάγερ Λεβερκούζεν-Αταλάντα) ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβατς.

refss_06fef.png

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια