HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τελικός Conference League: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα Ολυμπιακός - Φιορεντίνα


Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε και ο Ολυμπιακός απέχει μόλις ένα 90λεπτο από το να προσπαθήσει να κατακτήσει το όνειρό του που δεν είναι άλλο από ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο τελικός του Conference League θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Η σέντρα του αγώνα των Ερυθρολεύκων απέναντι στη Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από δύο κανάλια, ένα συνδρομητικό και ένα ελεύθερο.

Η COSMOTE TV έχει τα δικαιώματα για Champions, Europa και Conference League μέχρι το 2027, ενώ το Mega είναι το μοναδικό ελεύθερο κανάλι με δικαίωμα μετάδοσης αγώνων του Champions League.

Η ανακοίνωση του MEGA

«Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων. Μια μεγάλη προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους Έλληνες φιλάθλους. Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Το αθλητικό team του MEGA θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά».

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΙΣ 22:00

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:00

#UCLMegaTV

Η αποστολη του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια