HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Το» Νemo νίκησε στο πανηγυράκι των ΛΟΑΤΚΙ+ της Eurovision – 11η η Ελλάδα, 15η η Κύπρος – Σκάνδαλο με την εκτόξευση του Ισραήλ


Ο τελικός της Eurovision για το 2024 είχε νικήτρια την Ελβετία που συγκέντωσε 591 βαθμούς, την οποία εκπροσώπησε το (χωρίς να χαρακτηρίζεται άνδρας ή γυναίκα ή έστω ομοφυλόφιλος!) Nemo, που ήταν κι ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού με το τραγούδι «The Code».

Πρόκειται για το τέλος μία φάρσας η οποία ειδικά την εφετινή χρονιά τα είχε όλα: Πολιτικές κόντρες λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ, αποκλεισμό της Ολλανδίας, μια συμπαθητική αλλά ανεπαρκή εμφάνιση της Ελλάδας που βγήκε 11η, συγκεντρώνοντας 126 βαθμούς και η Κύπρος 15η, με 78.


Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κροατία με τον Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» που συγκέντρωσε 547 βαθμούς και την τρίτη η Ουκρανία με τις Αlyona Αlyona και Jerry Heil που ερμήνευσαν το «Teresa & Maria», να φτάνουν τους 453.

«Το» Nemo Mettler είναι γεννημένο στις 3 Αυγούστου 1999.

Προσδιορίζεται ως non binary/μη δυαδικό άτομο. Εκτός από το τραγούδι, το Nemo παίζει επίσης βιολί, πιάνο και ντραμς.

Το τραγούδι του Nemo με τίτλο “The Code”,περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες του Nemo με την αποκάλυψη του εαυτού του για τη μη δυαδική ταυτότητά του, δηλαδή για το ότι είναι κάτι που δεν υπάρχει στην φύση!

Βασικά εμπεδώθηκε η άποψη ότι πρόκειται για ένα πανηγυράκι των ΛΟΑΤΚΙ+ και από εκεί και πέρα, τίποτα το ουσιώδες.

«Στημένο» και το αποτέλεσμα λόγω του τρόπου ψηφοφορίας (το Ισραήλ από τελευταίο βρέθηκε ξαφνικά στην 5η θέση), ενώ είχαμε και έναν αποκλεισμό χώρας, της Ολλανδίας, επειδή ο εκπρόσωπός της μάλωσε με έναν καμεραμάν!

Ενας διαγωνισμός που θα έπρεπε να είχε πάψει να υπάρχει προ πολλού, αλλά κάποιοι στην ΕΒU βγάζουν πολύ καλά λεφτά προωθώντας το αφύσικο και το ανώμαλο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια