HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Eurovision 2024: Συνέχεια με παρατράγουδα – συνάντηση με την EBU ζητούν Πορτογάλοι, Ισπανοί, Γάλλοι, Νορβηγοί, Κροάτες


Είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που η «Eurovision» έγινε αντικείμενο τόσο μεγάλης διαμάχης. Η διοργάνωση στο Μάλμε της Σουηδίας, με την ευθύνη πάντα της EBU, άφησε πικρή γεύση σε πολλούς συμμετέχοντες και 5 τουλάχιστον κανάλια, μέλη της EBU από ισάριθμες χώρες, έχουν ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον ευρωπαϊκό ραδιοτηλεοπτικό φορέα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Πορτογάλοι, Ισπανοί, Γάλλοι, Νορβηγοί, Κροάτες έχουν πολλά παράπονα από την φετινή διοργάνωση, κάποια από αυτά σχετίζονται με τα όσα συνέβησαν backstage με την αποστολή του Ισραήλ. Η Πορτογαλία για παράδειγμα θεωρεί ότι βλάφθηκε διότι καθυστέρησε σημαντικά το ανέβασμα του βίντεο της συμμετοχής της επειδή τα νύχια της τραγουδίστριας ήταν βαμμένα στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας.

Η ενόχληση των 5 καναλιών δεν σχετίζεται, τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, με την απόφαση για την αποβολή του Ολλανδού καλλιτέχνη. Το επεισόδιο με τον ίδιο πρωταγωνιστή φαίνεται ότι θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ στελέχη της EBU διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην απόφαση για την αποβολή του «Europapa» με όλα τα άλλα γεγονότα που στιγμάτισαν τη «Eurovision 2024».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια