HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Eurovision 2024: Περνάει η Ελλάδα στον τελικό; – Τι λένε τα τελευταία στοιχήματα


Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2024 πραγματοποιείται απόψε (09/05) στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», διεκδικώντας μία από τις δέκα θέσεις που θα την οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό του θεσμού, που θα γίνει σε δύο ημέρες.

Τα στοιχήματα, πάντως, θέλουν τη χώρα μας να είναι μία από αυτές τις δέκα χώρες που θα πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για το βράδυ του Σαββάτου (11/05). Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, η Ελλάδα πλασάρεται στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων με απόδοση 41 ως προς τις πιθανότητες νίκης στον δεύτερο ημιτελικό.

Πρώτη είναι η Ολλανδία με απόδοση 1,5 και ακολουθούν η Ελβετία με απόδοση 5, το Ισραήλ με απόδοση 9, η Αρμενία με απόδοση 41 και η Ελλάδα με απόδοση 41. Στη συνέχεια, τη δεκάδα συμπληρώνουν η Νορβηγία με απόδοση 41, η Γεωργία με απόδοση 41, η Αυστρία με απόδοση 41, το Βέλγιο με απόδοση 151 και η Εσθονία με απόδοση 176.

Eurovision 2024, Eurovision, Eurovision 2024 Στοιχήματα, Eurovision Στοιχήματα

Tα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2024

Όσον αφορά στον νικητή του διαγωνισμού της Eurovision 2024, η κατάσταση φαίνεται να γέρνει προς το μέρος της Κροατίας αφού έχει απόδοση 2,2. Υπενθυμίζεται ότι η Κροατία συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» και ερμηνευτή τον Baby Lasagna.

Στη δεύτερη θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 είναι η Ελβετία με απόδοση 4,5 και την ακολουθούν η Ουκρανία με απόδοση 10, η Ιρλανδία με απόδοση 17 και η Ιταλία με απόδοση 19. Από εκεί και πέρα, στην έκτη θέση έχει πλασαριστεί η Γαλλία με απόδοση 26.

Το – μέχρι πρότινος – μεγάλο φαβορί από την Ολλανδία φαίνεται πως δεν ενθουσίασε κατά τη γενική πρόβα της Τετάρτης (08/05), όπως άλλωστε και η Ελλάδα. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, η Ολλανδία έχει διολισθήσει στην έβδομη θέση με απόδοση 31. Όγδοη θεση στα στοιχήματα για το Ισραήλ με απόδοση 51 ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024.

Μπορεί η Ελλάδα να είναι στο top 10 και δη στην ένατη θέση των στοιχημάτων, αλλά οι αποδόσεις της έχουν εκτοξευθεί στο 151. Την πρώτη δεκάδα ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 συμπληρώνει η Φινλανδία – επίσης – με απόδοση 151.

Eurovision 2024, Eurovision, Eurovision 2024 Στοιχήματα, Eurovision Στοιχήματα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια