HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θρήνος στην Κρήτη για τον πνιγμό του 7χρονου - «Ήταν ένας άγγελος που έφυγε νωρίς» συγκινεί ο δάσκαλός του


Η κοινότητα της Άρβης Ηρακλείου Κρήτης έχει βυθιστεί στο πένθος από τον θάνατο του μικρού Νικόλα, ο οποίος πνίγηκε στη θάλασσα μόλις 50 μέτρα από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι έφυγε από το σπίτι χωρίς να το αντιληφθεί η μητέρα του, η οποία φρόντιζε το τεσσάρων μηνών αδελφάκι του.

Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα του κατάφερε μόνο να ψελλίσει ότι βγήκε να ψάξει το παιδί της και πως το μόνο που είδε ήταν το κορμάκι του να επιπλέει στη θάλασσα. Οι συγχωριανοί της οικογένειας έχουν ξεκινήσει έρανο για την κηδεία του άτυχου Νικόλα.

Η συγκλονιστική περιγραφή του φωτογράφου Νίκου Κικάκη για το περιστατικό αποτυπώνει τη δραματική στιγμή. «Χτυπούσε η καρδούλα του είχε χάσει τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα τα ρεύματα να το φέρουνε μέσα στο λιμάνι. Υπάρχουν κάποια ρεύματα εδώ και μπαίνει μέσα, το νερό μπαίνει μέσα στο λιμάνι, με αποτέλεσμα σε αυτό εδώ το σημείο κάποιοι να έχουνε δει το παιδάκι», λέει ο ίδιος στο star.

«Ήταν ένας άγγελος που έφυγε νωρίς»

Ο Νικόλας ήταν η χαρά της ζωής, ένας άγγελος είπε συντετριμμένος ο δάσκαλος του, Γιώργος Κουτεντάκης, στο Κρήτη TV.

«Ένα παιδί τέλειο ήτανε. Εγώ λέω ότι επειδή θα γινότανε νωρίς άγγελος , γιατί ήταν άγγελος και τα επτά χρόνια που κάθισε στη γη, ήταν άγγελος. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι τη Δευτέρα θα ανοίξουμε το σχολείο και δεν θα είναι».

O Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε: «Ήταν στο σπίτι, η μητέρα πρόσεχε απ'ότι πληροφορήθηκα ένα άλλο μικρό παιδί που έχουν, ένα νεογέννητο τεσσάρων μηνών. Ε, δεν άργησε πολύ να γίνει το κακό. Έφυγε ο μικρός και βρέθηκε στην παραλία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, οι γονείς βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν κατάθεση για το πώς συνέβη το περιστατικό. Σε σχετική ερώτηση για την παραλία, ο δήμαρχος Βιάννου τόνισε πως η συγκεκριμένη παραλία δεν είναι οργανωμένη, οπότε δεν διαθέτει ναυαγοσώστη, ενώ είναι βραχώδης.

Η οικογένεια του παιδιού, που κατάγεται από την Αλβανία, βρίσκεται σε βαθιά θλίψη και αντιμετωπίζει επιπλέον οικονομικές δυσκολίες για τη μεταφορά και την ταφή του παιδιού στη χώρα τους.

Τέλος, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια