HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιμελητηριακή Πορεία: Υποψήφιος σύμβουλος με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου ο Μαυρίδης Κώστας (ΔΤ)


Μαζί μας ο Μαυρίδης Κώστας, συνεχίζει με την Επιμελητηριακή Πορεία, ως Υποψήφιος Σύμβουλος, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου. 

Ο Κώστας δραστηριοποιείται στο μεταποιητικό κλάδο από το 1980 και συγκεκριμένα στην επιπλοποιία και είναι εν ενεργεία Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Είναι ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας επίπλων εξοπλισμού ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων, με το διακριτικό τίτλο «ΜΑΚ-ΞΥΛ». Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιπλοποιιών – Ξυλουργών Ν. Πιερίας, καθώς και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος Τριλόφου». Είναι έγγαμος με την Φωτεινή Καραγιόρογλου και πατέρας μίας κόρης, της Αλεξάνδρας.
 
Σε πείσμα των καιρών και τον χρονίων στρεβλώσεων που αντιμετωπίζει στη χώρα μας η μεταποίηση, όχι μόνο άντεξε και επιβίωσε κόντρα στις αντιξοότητες που κορυφώηκαν στα χρόνια των Μνημονίων και της πανδημίας, αλλά δημιούργησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχείρησης του, προσαρμοζόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις. Άνθρωποι με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του, ενισχύουν το θεσμό της επιμελητηριακής μας παράταξης.
 
Καλωσόρισες Κώστα στην Επιμελητηριακή Πορεία!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια