HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Μαζωνάκης: Ανοίγει η βεντάλια της έρευνας - Αναζητούνται ακίνητα σε Αττική και νησιά


Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης εναντίον της αδελφής του Βάσως πριν από μερικές ημέρες αποτέλεσαν έκπληξη για τους περισσότερους φίλους του Μαζώ, που γνώριζαν πόσο κοντά ήταν τα δύο αδέλφια.

Από τότε άρχισε να ξετυλίγεται μια περίεργη ιστορία για λογαριασμούς και ακίνητα, μεταβιβάσεις ποσοστών και πληρεξούσια, που έφεραν αντιμέτωπα τα δύο αδέλφια.

Σήμερα λοιπόν ο Τάσος Τεργιάκης ανέλαβε να ενημερώσει το κοινό του «Πρωινού» για όλα τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει από τη Βάσω Μαζωνάκη προς τον Γιώργο Μαζωνάκη ίσως να μην δούμε όλη αυτή την ιστορία στα δικαστήρια.

Όμως, αυτό που μαθαίνω είναι ότι, εκτός από τους δικηγόρους, υπάρχει κι άλλοι επιστήμονες στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Πολιτικοί μηχανικοί που ψάχνουν στα υποθηκοφυλακεία, συμβολαιογράφοι… Εάν βρουν περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκτηθεί τα τελευταία χρόνια κι όπως λέει η πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη είναι με χρήματα δικά του, Τότε θα ανοίξει πολύ η βεντάλια.

Διότι θα μιλάμε για επενδύσεις -κάποιοι λένε εκατομμυρίων, δεν έχω εικόνα, λένε όμως ότι υπάρχουν πολλά ακίνητα και στον νομό Αττικής και σε νησιά, εκτός από τη Μύκονο».

Η πληροφορία αυτή έρχεται να προστεθεί στα όσα ήδη γνωρίζουμε για την μεταβίβαση ποσοστού μετοχών της εταιρίας στην οποία ανήκει ακίνητο στο κέντρο της πόλης της Μυκόνου και επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες προβλέψεις ότι η υπόθεση αυτή έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια