HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιμελητηριακή Πορεία: Υποψήφια σύμβουλος με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου η Κατερίνα Τερζίεβα (ΔΤ)


Μαζί μας στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Υποψήφια Σύμβουλος στις επιμελητηριακές εκλογές, η Κατερίνα Τερζίεβα, η οποία κατάγεται από την Βουλγαρία.

Τα τελευταία 16 χρόνια ζει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού, ως ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων "Studio Eleni", στην Μεθώνη Πιερίας.

Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Σόφιας, με τίτλους σπουδών Management of foreign economic activity και Administrator Secretary. Στην Ελλάδα έχει παρακολουθήσει μαθήματα Δια Βίου Μάθησης και έχει λάβει πιστοποιητικά σε επίπεδο Α1 και Α2 στην Ελληνική γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Στην Βουλγαρία έχει εργαστεί στο παρελθόν, ως υπεύθυνη τμήματος σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου, καθώς και διευθύντρια σε πολυεθνική εταιρεία υφασμάτων.

Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν.Πιερίας - Ν.Ημαθίας - Ν.Πέλλας.

Είναι έγγαμη με τον Σπανό Ιωάννη και μητέρα δύο παιδιών.

Η Κατερίνα με την εμπειρία και τις γνώσεις της, επιθυμεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας μας.

Καλωσόρισες Κατερίνα στην Επιμελητηριακή Πορεία!

#epimelitiriakiporeia #iliaschatzichristodoulou #pieria

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια