HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γρονθοκόπησε κωμικό την ώρα της παράστασης! (βίντεο)


Πριν λίγες ημέρες, σε μια παράσταση stand up comedy που έγινε στη Μαδρίτη, σημειώθηκε ένα ακραίο περιστατικό.


Ο Ισπανός κωμικός Jaime Caravaca, είχε σχολιάσει πριν την παράστασή του, τη φωτογραφία του Alberto Pugilato στο διαδίκτυο, ενός ακροδεξιού μουσικού και ακτιβιστή, όπως αποκαλείται, ο οποίος είναι γνωστός για την απόψεις του κατά των ομοφυλόφιλων.

Ο Pugilato είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον μικρό γιο του και με τη λεζάντα «Περηφάνεια και χαρά» και ο κωμικός είχε μπει στα σχόλια παρακάτω, γράφοντας: «Κανείς δεν θα μπορέσει να αποφύγει την πιθανότητα (ο γιος σας) να είναι ομοφυλόφιλος» και ότι «όταν μεγαλώσει θα ρουφάει μαύρες ...».

Ο πατέρας απάντησε στο σχόλιο στο tweet, λέγοντας: «Σε διαβεβαιώνω ότι θα ζητήσεις συγγνώμη για όσα είπες για τον τρίμηνο γιο μου και θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ζωή δεν είναι Twitter».

Μετά τα σχόλια, ο Pugilato παρευρέθηκε στην παράσταση του κωμικού για να πάρει εκδίκηση: «Τι έλεγες, ε; Είναι τριών μηνών. Σκουπίδι! Τώρα τι; Πες το μπροστά μου, πες το στα μούτρα τώρα» του φώναζε αφού τον χτυπούσε στη σκηνή.

Μετά την επίθεση, ο κωμικός ζήτησε συγγνώμη για το απρεπές σχόλιό του με αποδέκτη το τριών μηνών μωρό και δεν κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του, παρόλο που η αστυνομία κλήθηκε στο θέατρο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια