HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σύμη: Η αιτία θανάτου του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ - Νέα στοιχεία


Έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της αναζήτησης του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη, ο οποίος αγνοούταν από την περασμένη Τετάρτη και ένα νέο θρίλερ ξεκινά γύρω από την αιτία θανάτου του.

Η σορός του παρουσιαστή εντοπίστηκε τυχαία το πρωί της Κυριακής, από πλάνα του συνεργείου της ΕΡΤ. Τραγική ειρωνία, η σορός βρισκόταν περίπου 10 μέτρα από την παραλία της Αγίας Άννας, πίσω από φράχτη οικοπέδου.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στο BBC, o Μόσλεϊ κείτονταν στο ίδιο σημείο νεκρός «για μέρες».

«Ο άνθρωπος φαινόταν ότι έπεσε ανάσκελα» ανέφερε ο δημοσιογράφος της EΡΤ Αριστείδης Μιαούλης περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός στα βράχια.

Αναφορικά με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, ο κ. Μιαούλης ανέφερε «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην καρδιά του και έπεσε στα βράχια», με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι ο Μόσλεϊ ήταν νεκρός εδώ και αρκετές ημέρες.

Το πτώμα του βρέθηκε ανάσκελα με το αριστερό χέρι στο στήθος, κοντά στην καρδιά, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ωστόσο, όπως είπε, δεν είναι ακόμη σαφές αν ο θάνατός του επήλθε από την πτώση ή από κάποιο παθολογικό πρόβλημα.



Μιλώντας στο BBC, η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κυρία Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως η σορός θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Πρέπει να δούμε τι προηγήθηκε της πτώσης στα βράχια», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σύμης, κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο άτυχος παρουσιαστής κατάφερε να διασχίσει, σε συνθήκες καύσωνα, όλη την απότομη πλαγιά, αλλά λίγο πριν φτάσει στην παραλία, έπεσε -άγνωστο πώς, ίσως ζαλίστηκε ή σκόνταψε, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια