HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο από την στιγμή που μπαίνει στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του


Άλλο ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα, δύο εικοσιτετράωρα μετά τη σύλληψη του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξυλοκόπησε βίαια τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Το νέο βίντεο, που προβλήθηκε πρώτη φορά από το MEGA, δείχνει τον Απόστολο Λύτρα να μπαίνει στην ιδιωτική κλινική με την σύζυγό του, 1:25 ξημερώματα Κυριακής.

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγό του στην ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους, όπως τα έχει περιγράψει το θύμα του ξυλοδαρμού στους Αστυνομικούς.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα όταν ο γνωστός ποινικολόγος μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 37χρονη σύζυγό του με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε μόλις διαπίστωσε πως τα χτυπήματα που είχε είναι αποτέλεσμα ξυλοδαρμού ειδοποίησε την Αστυνομία.




Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας να φτάνει στην ιδιωτική κλινική ελάχιστα λεπτά πριν από τις 2 τη νύχτα. Στο ίδιο βίντεο, 25 λεπτά αργότερα, φαίνεται το περιπολικό να φεύγει από την κλινική και μπροστά να περπατά με αργό βήμα ο Απόστολος Λύτρας για να προσαχθεί.



Από το βίντεο προκύπτει πως ο Απόστολος Λύτρας στο σημείο αυτό προσήχθη έξω από το νοσοκομείο για να συλληφθεί στην πορεία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.





Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια