HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Euro 2024: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα (23/6) – Τα κανάλια και οι ώρες


Η φάση των ομίλων του Euro 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία την Κυριακή (23/06), με τις ομάδες του Α' γκρουπ (Γερμανία, Ελβετία, Σκωτία, Ουγγαρία) να κάνουν ό,τι μπορούν για να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τη φάση των «16».

Σκωτία – Ουγγαρία

Η Σκωτία παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» του Euro 2024, μετά την ισοπαλία με την Ελβετία στην Κολωνία που αναπτέρωσε το ηθικό της. Ωστόσο, η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια εξίσου καλή εμφάνιση για να έχει ελπίδες να νικήσει την Ουγγαρία και να προκριθεί, μαζί με τη διοργανώτρια Γερμανία, στη νοκ άουτ φάση.

Ακόμα, η Ουγγαρία, όπως και η Σκωτία, πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Οι παίκτες του Μάρκο Ρόσι ήταν πολύ βελτιωμένοι απέναντι στη Γερμανία στη Στουτγκάρδη, αλλά δεν μπόρεσαν να καταγράψουν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Αν μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν απέναντι στη Σκωτία, ίσως κλείσουν τον όμιλο με μια ανεκτίμητη νίκη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Στουτγκάρδη και πρόκειται να αρχίσει στις 22:00. Μάλιστα, θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ3 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (κάνετε κλικ εδώ).

Ελβετία – Γερμανία

Η Γερμανία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Euro 2024, καθώς μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Σκωτίας, κέρδισε και την Ουγγαρία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ,ε τη λάμψη των Φλόριαν Βιρτς, Τζαμάλ Μουσιάλα και Τόνι Κρόος, έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο στα δύο παιχνίδια της μέχρι στιγμής. Έτσι, στη Φρανκφούρτη θέλει να τελειώσει τη φάση ομίλων του με το μέγιστο των βαθμών για πρώτη φορά από το 2012.

Πάντως, η Ελβετία είναι σε θέση να φτάσει στη νοκ άουτ φάση του Euro για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας και την ισοπαλία με τη Σκωτία. Λίγες ομάδες θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν τους οικοδεσπότες του τουρνουά, αλλά η Ελβετία είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με τους γείτονές της, σκοράροντας εννέα γκολ. Έχουν, επίσης, χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 παιχνίδια τους για το Euro, έχοντας τέσσερις νίκες και επτά ισοπαλίες. Αν αποφύγουν την ήττα στη Φρανκφούρτη, η θέση στους «16» θα είναι σίγουρα δική τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη και πρόκειται να αρχίσει στις 22:00. Μάλιστα, θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (κάνετε κλικ εδώ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια