Την Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 συναντήσαμε με χαρά την Αντιπρόεδρο Εθνικού Τμήματος Ουγγαρίας και Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης PECS της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κα.Zsofia VARGA μαζί με τον σύζυγό της κ.Csaba RONAI και την κόρη τους Anna, οι οποίοι βρίσκονται σε διακοπές στην περιοχή της Παραλίας Κατερίνης το χρονικό διάστημα 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου 2024.
Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας η Α΄ Αντιπρόεδρος κα. ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ Γλύκα, η Γεν.Γραμματέας κα. ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ Ελένη και η Βοηθός Γεν.Γραμματέα κα. ΣΤΑΜΟΥ Σοφία, ενώ στην συνάντηση ήταν παρών και το επίτιμο μέλος της Τ.Δ.Πιερίας κ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Θεοδόσης.
Οι Ούγγροι συνάδελφοι δήλωσαν γοητευμένοι από την περιοχή της Πιερίας, την οποία επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο και λάτρεις των παραλιών και των παραδοσιακών περιοχών της. Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των Τοπικών μας Διοικήσεων αντίστοιχα και των δράσεων που υλοποιούν. Στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και δόθηκαν εκατέρωθεν υποσχέσεις νέας συνάντησης ευκαιρίας δοθείσης και συμμετοχή σε τρέχουσα δράση.
Ευχόμαστε στους συναδέλφους καλή επιστροφή στην Χώρα τους, ελπίζοντας να συναντηθούμε εκ νέου και να ενισχυθεί η νέα φιλία μας!-
“SERVO PER AMIKECO”
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος ΡΙΖΟΣ Ελένη ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!