Κάντε το δείπνο μια απλή υπόθεση με αυτή τη συνταγή που ετοιμάζεται σε λιγότερο από 30 λεπτά
Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. σ. καβουρδισμένο κουκουνάρι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 2 1/2 κ. σ. μαγιονέζα
- 1 κ. σ. πέστο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ψιλοκόψτε τα κουκουνάρια.
- Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε τα κουκουνάρια με την παρμεζάνα και τη φρυγανιά. Αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το πέστο.
- Απλώστε το μείγμα πέστο πάνω από τα φιλέτα σολομού.
- Καλύψτε με φρυγανιά για να σχηματίσετε μια ομοιόμορφη στρώση.
- Μεταφέρετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν τα φιλέτα σολομού, 16- 18 λεπτά.
- Αφαιρέστε από το ταψί και σερβίρετε αμέσως.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!